Mindre tid att blogga och läsa julbloggar nu när julförberedelserna är här på riktigt? Jag kommer att läsa ikapp alla fina julbloggar i mellandagarna. Själv går jag på halvfart, jag har varit förkyld i drygt en vecka, inte helt däckad men huvudvärk, halsont, småfebrig, snuvig och trött. Jag försöker se det positivt att eftersom jag inte orkar pyssla så mycket som jag brukar så hinner jag istället se fler julfilmer än jag brukar. Det brukar ju vara det som jag saknar efter julen, att jag inte har sett mina julfilmer när stämningen är på topp. Jag ska baka lite till idag och imorgon står det städning på schemat för hela familjen. På onsdag ska vi laga julmat och sedan har vi vår uppesittarkväll med julbak. Det känns overkligt att vi är inne i julveckan, dagarna vi har längtat efter hela hösten är här på riktigt nu.

Jag njuter av att vara ledig, det känns verkligen lyxigt att vara ledig så här innan julen. Tyvärr har förkylningen gjort att jag varken har smak eller lukt men å andra sidan lockas jag inte att provsmaka. Jag känner inte ens doften av de 18 hyacinter som blommar här hemma just nu, men de är ju fina att titta på också 🙂

Fortsätt njuta av julveckan, det ska jag göra!