Jag var hemma från jobbet med feber och huvudvärk mån-onsdag, orkade inte ens lyssna på julmusik. Jobbade tors-fre men var så trött på kvällarna att jag inte hade någon ork att blogga min EFIT dag men nu när den är gjord så kommer lite nyare uppdateringar under morgondagen så håll utkik!
Jag har börjat med julklappsinslagningen, sett julfilmer och varit på julbord men är fortfarande trött av infektionen så nu ska jag lägga mig. Eftersom jag har vilat mycket har jag även hunnit tänka mycket. Det känns overkligt att advent äntligen är här, jag har längtat så mycket den här hösten. Trots att veckan inte blev som jag tänkt mig så är jag ändå så tacksam över så mycket. Att göra julfint, baka och pyssla är ju liksom ingen självklarhet. Jag tänker tillbaka på de båda jularna som min mamma kämpade mot cancern och alla familjer som lever i den verkligheten nu och så många andra som lever i flykt och otrygghet. Det ger en ödmjukhet och tacksamhet för det jag har. Värdsliga saker som julklappar blir små i sammanhanget men jag tror ändå det är viktigt för välbefinnandet att tillåta sig att njuta av stunden och nuet även om man inte glömmer bort världen utanför. En balans helt enkelt.
Cancern tog mammas liv men hon hade inte velat att vi skulle sluta fira julen.

Tusse håller mig sällskap vid datorn men nu ska jag ta med honom och gå och lägga mig.
Chanel och Tusse när de var kattungar, nu har de längre päls och är mycket mycket större.