Hoppas att ni har haft en fin första advent idag!

Själv hade jag tänkt att ta sovmorgon men vaknade vid halv sex med huvudvärk och förkylning så dagen hade kunnat vara bättre. Nu har jag drygt 38 i feber så jag ska gå och lägga mig och hoppas på att febern är borta imorgon så jag orkar jobba. Mina EFIT foton lägger jag upp en annan dag, likaså samlingsinlägg med länkar. Ifall ni har gjort en EFIT så skicka ett mail till julen@gladers.net med direktlänk till inlägget så kan jag göra ett inlägg med alla som har varit med.

Jag kom i alla fall iväg till skogen idag och plockade mina grankottar som jag har pyntat med nu. Mest utomhus men några har jag inne. Ute stormar det så det återstår att se imorgon ifall mina dekorationer finns kvar. Ljuslyktorna har jag plockat in men en hann blåsa ner och gå sönder.
I de små kopparna ska jag ha värmeljus, dock är det inte säkert att jag tänder dem p.g.a. brandrisken men jag tycker de passade bra som dekoration.