Nu är vi framme vid första adventshelgen, det känns nästan för bra för att vara sant! Jag har ägnat dagen åt att byta gardiner och ta fram adventsljusstakar i de rum som jag inte hann med förra helgen så nu har vi snart adventsfint i hela huset. Så mysigt och härligt, den bästa tiden på året!
Jag har även gjort några ljusbrickor som jag brukar, den här står på vårt blivande gottebord. Jag hade en tanke om att gå ut i skogen och plocka lite grankottar idag men det har regnat hela dagen medan det var ljust ute så det blev ingen promenad. Får se om jag hinner imorgon, v har tallkottar hemma på tomten men jag känner för grankottar i år. Snön försvann i början av veckan. I måndagskväll när vi åt kvällsmat var det -8,5 grader men på morgonen var det +3,5 grader och regn redan vid femtiden. Snacka om ovanlig temperaturökning på natten!

Glöm inte bort EFIT imorgon, här kan du läsa mer om det. Glöm heller inte bort att anmäla dig till julkortsswappen vilket du kan läsa mer om här. På tisdag är det dags att skicka korten, i år postar och får alla fem kort även om vi är fler deltagare. Jag läste i Jessicas julblogg om en kul juloutfit från HM, den önskar jag mig i julklapp av min man 🙂 Han undrade lite förskräckt om jag skämtade och när i hela fridens namn jag skulle använda en sådan. Jag lovar att jag bara kommer att använda den här hemma, möjligen med risk för att barnen får skämmas när de har kompisar här… men det är ingen risk att jag använder den offentligt men hemma i soffan skulle den vara mysig! Synd att den inte fanns som klänning, det skulle jag kunna tänka mig att använda utan för hemmets dörrar men inte joggingbyxor.