Söndagen var fantastisk på alla vis. Julmusik hela dagen, jag började att julpynta så smått, det är långt ifrån klart och snarare stökigt just nu med alla julkartonger men åh så härligt att börja så tidigt! Det känns som att jag vunnit en veckas julmys 🙂 Kvällen avslutades på bästa sätt (även om jag faktiskt var ganska trött då eftersom vi väntade tills alla var hemma) med årets pepparkaksbak. Det är en mysig tradition att samla alla barnen runt köksbordet och baka tillsammans och så roligt att de faktiskt vill vara med även om de äldsta är stora. Extra kul att sonens flickvän också ville vara med, det är lite så mina framtida drömjular ser ut: att barnen vill fortsätta våra traditioner och inviga sina flick- och pojkvänner i dem. Med snö på tomten och pepparkaksdoft i huset kändes julen så verklig att det kändes lite avhugget att det är vanlig jobbvecka nu. Jag skulle gärna vara lyxhustru i december och bara pyssla inför julen, min dröm om jag skulle bli miljonär: att ta tjänstledigt i december!
12-åringen bakade mest hästar 😉