27 Något du saknade julen 2014

Som vanligt på den här frågan så är det min mamma jag saknar både på julen och varje dag resten av året. Kanske känns det tjatigt för er att läsa men det är en del av mitt liv. Man lär sig leva med sorgen och saknaden, men den finns där. Min mamma var inte bara min mamma, när jag blev vuxen var hon var min bästa vän som jag kunde prata med allt om, shoppa med, gå på julkonsert med osv. Hon var även lika mycket som en syster som min mamma när jag var vuxen. Självklart lämnade hon ett stort tomrum när cancern tog hennes liv i alltför tidig ålder. När det gäller julen så var hon lika tokig i julen som jag var så självklart saknar jag henne både som mamma och att dela julglädjen med.

Något annat jag saknar är också samma sak som vanligt… snön. Det blir jul även utan snö och jag vet att jag har sagt att man inte kan bli besviken vartenda år eftersom vi sällan har snö till jul. Men det blir ju så mycket mysigare och mer stämningsfullt när det är en vit jul. Det kommer man inte ifrån.

Annars hade jag en mysig och fin jul!