Dag 21 – Den fulaste/konstigaste julsaken du sett/vet
och aldrig skulle ha själv

Det finns ganska många julsaker som jag inte skulle vilja ha själv men som jag ändå blir glad av att se hos andra/i affären så jag fick fundera en stund på den här frågan men så kom jag på något som inte gör mig glad utan snarare tvärtom. Det är julsaker av dålig kvalité, då kan jag känna mig besviken över att de kan få tillverkas och slita på jordens resurser när de helt uppenbart inte kommer att hålla eller är så slarviga och fula att troligen ingen kan vilja ha dem.

Dag 22 – Julsak du inte kan vara utan + bild.

Julgranen är julens mest speciella julsak men jag väljer ändå adventsljusstakar, både med levande ljus och elektriska. Vi har både flyttat och renoverat i December och även om inte så mycket annat juligt då kom fram så är adventsljusstakar enkla att pynta med och de sprider sådan stämning både på de mörka morgnarna och kvällarna. Vi har vanligtvis i alla fönster och brukar ha timer på dem. Det är så mysigt när de tänds 5-10 minuter innan man vaknar och står där och lyser i sovrumsfönstret när man smyger till duschen. Då vet man med själ och hjärta att det är December.

Jag håller på att uppgradera min dator så jag har inte tillgång till bilderna ännu men hittade denna i tidigare inlägg i bloggen där ljusstakarna i fönstret syns.