Här kommer ett litet filmtips inför helgen, jag tror att alla ni som gillar The Holiday och Love Actually kommer att gilla även den här filmen. Den är från 1995 och förut hade jag den på VHS och såg den många gånger. När sedan vår gamla video la av hittade jag inte filmen på DVD någonstans eftersom den var såpass gammal men så kom jag på att den kanske finns på Youtube och så var det. Filmen handlar inte om julen men utspelar sig i juletid så visst finns det julstämning. Filmen jag pratar om är Medan du sov (While you were sleeping) en amerikansk romantisk komedi. Känner du för att mysa framför en romantisk film med en touch av julen tycker jag att du ska titta på den här!

“Singeltjejen Lucy jobbar som spärrvakt och vantrivs med livet. Hon drömmer om den tjusige killen som tar pendeltåget varje morgon klockan åtta. En morgon blir han rånad och ramlar ned på spåret. Lucy räddar honom från att bli överkörd. Medvetslös körs han till sjukhuset där hans släktingar får för sig att Lucy är hans flickvän och Lucy är alldeles för velig för att säga som det är.”
Jag gillar som sagt filmen och här kan du titta på den, dock utan svensk text.