I helgen som gick pysslade jag lite julklappstags, jag har raderat namnen så inte mottagarna ser i förväg vilka som är till dem. (I verkligheten glittrar det mycket men på fotot ser glittret mer ut som mörkare partier. )
Såhär gjorde jag:
Jag stansade ut snöflingor, de vita puncharna kommer från Martha Stewart och är enkla att använda. Den lilla metallsnöstjärnan är en die och till den behöver man även en stansmaskin så till nybörjare rekommenderar jag en punch, klippa ut för hand eller använda färdiga bilder/klistermärken.
Kanterna på tagsen färgade jag med fluid chalk vilket är som en stämpeldyna man drar längs med kanterna.
Jag satte fast små pappersbitar runt hålen, dessa fäste jag med glue dots.
På baksidorna stämplade jag God Jul men man kan lika gärna skriva ifall man inte har stämplar, eller använda datorn.
Snöstjärnorna är fastlimmade.
Jag använde mycket lim så det skulle flyta ut runt kanterna, där strödde jag embossingpulver med snöeffekt. Man kan även använda vanligt glitter.
Därefter duttade jag med glitterlim (stickles)
Förutom att mottagarnas namn står på baksidan satte jag dit dymoremsor på framsidan med deras namn på som en dekoration.