Igårkväll när jag skulle lägga mig kände jag äntligen att julkänslan har kommit även till mig. Jag kände för att stiga upp igen och göra lite marknadsnougat men hejdade mig. Istället steg jag upp direkt på morgonen och satte igång med julbak. Jag hade tre baksugna döttrar som hjälpte mig så innan frukosten hade vi fixat syltkakor, kolakakor och saffransbiscotti. Jag gjorde degar och skickade vidare till barnen som bakade ut. Maken åkte till maxi och handlade frallor därav lite senare frukost. Julgranen står där ute och väntar på att komma in i värmen och bli klädd, detta står på dagens schema + lite mer julbak. Recept på alla kakorna utom biscottin finns i mitt arkiv, klicka på julrecept. Till syltkakorna använder jag mitt gamla bakhäfte från lekis. Någon som känner igen? Klicka på bilderna så visas de större under inlägget.