Idag har hela dagen gått i julförberedelsernas tecken. Granarna är på plats, jag har bakat lite till och barnen har gjort julköttbullarna. Fotona är lite röriga eftersom kartonger mm står kvar men här kommer ändå bilder på våra granar som går i helt olika stilar:

Granen i vardagsrummet som är en kungsgran går i guld och silver i år.
Minigranen i köket har fått svarta och röda kulor i år (detta är toppen på granen som Tusse bröt av för två år sedan).
Granen i TV rummet uppe är väldigt färgglad!

Jul i köket med nöttoppar, nötrutor, köttbullar, brända mandlar och Apotekarnes årsmust som vi smakade till kvällsmaten. Den var god.

Jag är trött men nöjd, det är härligt att julkänslan har kommit. Nu skulle jag vilja ha fler lediga dagar fram till julafton så jag hade hunnit pyssla och mysa ännu mer! Julkakorna är de gamla julfavoriterna som bakas bara en gång om året och det gör det ju extra mysigt.