Nu börjar det bli dags för det många av oss har väntat på och längtat efter hela hösten, att adventspynta! Vi brukar bara ta fram adventsljusstakar och gardiner till advent och resten senare men i år ska jag försöka vara tidigare än vanligt med allt utom granen så vi hinner njuta av det mer innan jul. Igår pyntade jag i köket men det är bara där jag har börjat ännu så länge. Jag hade packat ner julsakerna i olika kartonger enskilda för varje rum så det ska vara lättare att bara ta fram en kartong i taget. Köket är inte klart ännu, till helgen ska jag dra upp en liten adventsgran och sätta dit, det är så mörkt på den delen av tomten så det går inte på kvällarna, jag måste ha dagsljus. Kanske ändrar jag om lite bland sakerna också, det känns lite för mycket så jag tar nog bort något. Såhär såg det ut igårkväll:

Många av sakerna står där faktiskt hela året, det är bara det röda som jag plockat fram nu + den vita vätten och granen i fattigmanssilver.

igår fick jag även rolig post, tillsammans med fina handgjorda julkort till swappen fick jag ett spännande paket från Annie, Våran lilla julvrå. Det påminner mig om när jag var yngre och bytte julklappar med brevvänner, jag blev så nostalgisk och naturligtvis vill jag fixa en liten julklapp även till Annie.