Igår var jag på Huseby julmarknad, det är Nordens största julmässa med över 30.000 besökare. Vi kom dit på eftermiddagen och efter att vi varit inne i den första byggnaden hade mörkret lagt sig och området lystes upp av ljusslingor och marschaller. Det fanns massor med utställare, inget krimskrams utan hantverk och mat. Juldofterna lockade och det fanns mycket att provsmaka. Vi hade en jättemysig kväll och naturligtvis lyssnade vi på julmusik under den 1½ timmes långa bilfärden hem. Huseby är verkligen ett mysigt ställe för julmarknad, jag är lite svag för slott och andra historiska miljöer. Huseby är ett gammalt bruk och marknaden är i de olika byggnaderna på området.Vi köpte glögg och lite andra godsaker men faktiskt inget julpynt. Jag vet att jag redan har (för) mycket och lyckades hejda mig, däremot köpte jag lite handgjorda smycken. Här kommer ett litet fotokollage på den mysiga miljön. Det bästa med att gå på julmarknad tycker jag är själva atmosfären och inte det jag köper men visst fanns det massor att köpa.Planerar du att gå på någon julmarknad i år?

Till entré behöver du ta med kontanter men de flesta av försäljarna tog kort och det fanns även möjlighet till uttag inne på området.