Som ni kanske minns så brukar jag göra mina egna julkort och inuti dem sätter jag ett foto på barnen till dem som uppskattar det. Vanligtvis brukar jag börja med mina julkort i augusti eftersom det är då min stora längtan efter julen brukar komma och det känns roligt att skapa lite julstämning medan jag börjar så smått med mina julkort. I scrapvärlden finns det dock många julkortsutmaingar som pågår under hela året och i år har jag hakat på en sådan utmaning. Det känns faktiskt ok för mig att tänka lite på julen hela året (som om jag inte brukar göra det annars). Jag tänkte att ni kan få se julkorten som jag hittills har gjort men sedan återgår jag till min julbloggspaus, troligen fram tills augusti/september. När jag kikar igenom mina kort ser jag att jag inte har gjort något traditionellt i min vanliga stil men det blir ju så när jag följer utmaningar där det finns vissa kriterier som ska uppfyllas. Jag tror att höstens julkort kommer att ha mer traditionella färger och tomtar 😉