Hoppas att ni alla har haft en fin påskhelg i vårvärmen. Här har flertalet träd slagit ut och fruktträden börjar blomma, det är ljuvligt! Lika efterlängtad som snön är på vintern är det för mig när bokskogen slår ut på våren 😉

Foto på vårt körsbärsträd nu ikväll.

Jag fick en jultidning av min pappas granne nu i påsk, tyvärr var det inte för att jag älskar julen utan för ett reportage i tidningen om en barndomskompis. Ett sorgligt reportage om när hon dog efter att hon födde sina tvillingar i somras.

Det jag dock tänker berätta om här är det juliga i tidningen och jag blev positivt överraskad. Köper jag jultidningar så är det i första hand julmagasin och de är ju ganska dyra. Den här tidningen har kostat 25kr och den är väl värd sitt pris, allas julnummer:

Veckotidningar av den här typen är kanske annars något man förknippar med sin mormor men den här tidningen gav julstämning i vårsolen och jag hittade recept som jag tänker prova till hösten.

Fina julbilder!

Fortsätt att njuta av våren så ses vi igen till hösten!