Nu blev det julafton för två minuter sedan, denna magiska dag. Vad vi har längtat! Vi har haft en härlig uppesittarkväll då vi förutom äppelmos lagat potatisgratäng och Jansson. Bakat och provsmakat klenäter, struvor och munkar. Godistillverkning av polkabräck, chokladtryffel, rocky road, mozartkulor och chokladtoppar på kokoschips. Alla recepten finns längre bak i bloggen men jag tror inte att det är någon som letar recept i natt 😉 Nu ska jag vänta in julen en liten stund till tillsammans med min familj. Vi har eldat i vår eldtunna ikväll och grillat viltkorv över glöden och vi har ställt ut gröt till tomten. Eller, de yngsta barnen tror att det var gröt med kanel på men i ärlighetens namn så var gröten frusen så det är jasminris med kanel på. Stackars tomten, blir jag utan julklappar imorgon så vet jag varför. Eller nej, faktiskt så är det så att mannen fick sms idag, han hade beställt en julklapp till mig som skulle levereras idag men julklappen var med i lastbilen med postpaket som vält idag så jag får min julklapp senare. Jag hoppas att det inte var några personskador i olyckan.


Nu återstår det för mig att önska er allihopa en riktigt riktigt GOD JUL! Tack för underbart “sällskap” under hösten. Nu ska jag fira julen med min familj men först kommer en liten sneakpeak på årets juldukning:


(ja, jag har slätat till duken efter fotograferingen)

Jag kommer att göra några inlägg till fram till nyår, t ex fullfölja utmaningen. Men sedan tar jag semester från julbloggen fram till nästa höst. Men vill ni läsa så finns jag i min pysselblogg.