Nu mina vänner har jag klurat ihop förslag till årets önskelista, jag blir glad för det jag får men visst kan det vara bra med lite förslag till familjen eller jag menar jultomten.
Som vanligt så önskar jag mig porslin från GreenGate, jag tycker att deras saker är så mysiga.
Mailegs figurer är så söta. Jag har nissar men har även förälskat mig i de små mössen som man kan pynta med.
Peter Jöbacks bok med dvd står också på min önskelista.

Gosiga strumpor från Lindex.

Sedan blir jag ju alltid glad för en chokladkartong, mörk choklad och marcipan.

Brukar du göra önskelista? Jag har inte gjort på många år men när jag återupptog det förra året tyckte jag det var ganska mysigt att liksom bara få önska. Sedan är det ju ganska praktiskt att ha funderat innan ifall någon frågar så det inte blir det trista svaret “jag vet inte”.