Jag sitter här med tända ljus och vet ni vad jag har gjort ikväll, jag har tittat på första delen i en julkalender. Det blev Sunes jul. Dock inte på tv´n tillsammans med barnen utan helt själv när de små hade gått och lagt sig och med datorn i knät i vardagsrummet nere (vi har två vardagsrum, tv där uppe men här nere är tv fritt). Förra året tittade jag på ett avsnitt om dagen av Trolltider och blev klar en bit in i december, i år är jag lite tidigare men vadå. Varför inte unna mig när jag känner för det. Vem vet om jag hinner senare i höst. Jag har annars pluggat hela dagen och då är 10 minuters kalender med tända ljus lagom för att låta hjärnan gå ner i varv och jag får känna lite julmys trots studierna. Det var längesedan jag såg Sunes jul så det ska bli kul, det är en kalender med både jul och humor. Har du sett den? Det får bli dagens tips från mig, unna dig 10 minuters kalendertid när du känner för det 😉