Vi har haft många frostnätter nu, en veckas frostnätter följt av härliga varma soliga höstdagar. Men de senaste nätterna har det varit plusgrader som följts av kalla blåsiga, regniga och ruggiga dagar. Jag skulle vilja sammanfatta det med hösten från sin bästa och sin sämsta sida vädermässigt. Varje år så tänker barnen och jag att skulle nederbörden komma när det är minusgrader istället för plusgrader skulle vi fått snö istället för regn. Jag har fotograferat lite frost och natur hemifrån som jag inte hunnit visa i veckan.
Vi bor intill en liten skogssjö där vi badar på sommaren och ifall det är en riktigt kall vinter åker vi skridskor där, jag är nojjig med skridsko på öppna vatten så det måste verkligen ha varit kallt länge och provborrat ifall vi ska åka där, annars åker på vi på konstisbanan.