Den här lilla godisasken gjorde jag till halloween för flera år sedan:
Jag har gjort den genom att använda en tom stripsbehållare från McD som mall, ritade av den på ett svart cardstock (kartongark för scrapbooking men även annat kraftigare papper gå bra) vek och limmade ihop enligt mallen sedan var det bara att dekorera.

I år tänkte jag att jag ska pyssla lite med barnen till halloween. Jag har förberett genom att spara de här tomma rullarna med lock. Först tänkte jag att de skulle få göra som varsitt godishalloweenhus men sedan hittade jag de här rullarna så vi kör på dem i år. Förutom att pyssla till sig själv är det ett bra tips på en gå-bort-present till halloween. Man kan ju dekorera en matchande tändsticksask, lite ljus och ljuslykta i matchande färg.
Sådana här rullar finns i taxfree butiker men med lite tur kan man även hitta dem på Rusta. Man kan även dekorera en telåda eller chokladkartong.