Tänk vad fantastiskt det egentligen är att man nuförtiden kan köpa många av de gamla julkalendrarna, även vissa av de kalendrar som fanns före videoapparaternas tid. Jo, vi har många av kalendrarna på VHS, vi har kvar den gamla videon men den är inte inkopplad så jag funderar på att köpa fler av kalendrarna på DVD. Favoriterna såsom Trolltider och Greveholm har vi på båda delar, sedan har vi de nyare kalendrarna på DVD men när jag gjorde kalendertestet blev jag sugen på att köpa fler av de gamla kalendrarna. Vissa har jag knappt sett. Man kan ju titta på många på Youtube men det är inte riktigt samma sak som att sitta gemensamt framför tv´n och titta på en riktig film. Mina barn tillhör generationen där alla kalendrar ges ut på DVD men när jag själv var liten så såg man avsnitten i december och sedan trodde man att man aldrig skulle få se dem igen såvida de inte visades i repris. Lyckan var fullkomlig när min favorit Trolltider från 1979 visades i repris 1985. Brukar ni köpa kalendrarna eller har ni bara favoriterna, eller tycker ni att man tröttnar på dem ifall man köper? Jag brukar köpa en varje år som barnen får gemensamt i början av december.