Jag gillar att slå in julklappar men jag vill vara ute i god tid, är jag inte det känns det tyvärr mer stressigt än roligt. De flesta åren har Rickard och jag haft en uppesittarkväll då vi slagit in julklapparna tillsammans, ätit julgodis och lyssnat på julmusik. Det blir ju så mycket roligare ifall man gör mer av det än bara slår in dem. Förra året körde jag en annan variant, jag dukade upp ett inslagningsbord med papper, kartonger, etiketter, band mm som fick stå framme i ett rum där det inte var i vägen. Barnen kunde då själva gå och slå in sina julklappar efter hand och även jag slog in efterhand, oftast när jag hade en paus i studierna. Båda sätten är mysiga.

Det börjar bli dags att spara på små kartonger istället för att lägga alla i återvinningen.
Har ni köpt årets första julklapp ännu? Det har vi, det blev en sak på semestern som fanns just där så det gällde att passa på 😉