Nu är det dags även för mig att avsluta den här julbloggssäsongen. Jag vill tacka alla som har följt mig och lämnat fina kommentarer, jag hoppas att vi ses igen till hösten! Det återstår ett dygn av det här året, sedan börjar det nya. Visst är det högtidligt. Det gamla året kommer aldrig mer tillbaka och vi vet inte så mycket om vad det nya har att erbjuda. För vår del har det varit ett tufft år med mycket allvarliga sjukdomar, så nu hoppas vi på ett fint 2013.

Snälla håll en liten tumme för att ingen kräker inatt. Vi har nämligen fortfarande inte kunnat fira jul med släkten, bara vi själva i familjen. Det känns hur tråkigt som helst, när vi äntligen var fria från smitta fick barnen leka med kompisar i fredags och fick hem magsjukan igen. Dock en mildare variant än den vi hade under julen men vi fick ändå avboka det planerade senarelagda julfirandet vi skulle haft ikväll. Förutom i fredags har vi hållt oss isolerade sedan torsdagen innan jul, kräksjukan vill man aldrig ha och speciellt inte till jul och det finns skäl till varför vi inte får smitta vår närmaste släkt.

Ifall ni vill följa mig under resten av året bloggar jag ibland i min pysselblogg, ifall ni inte vill missa när jag uppdaterar här i julbloggen rekommenderar jag att ni följer mig på bloglovin.

Ha ett riktigt gott slut på 2012 och ett fantastiskt 2013, lev i nuet!