Jag älskar lugnet i mellandagarna (ifall man har turen att vara ledig) inga tider att passa, huset är julpyntat och mysigt och man kan ta dagen som den kommer. Jag har kikat runt lite i inredningslbloggar idag och kikat på deras julpyntning, under december är det nästan bara julbloggarna jag hinner kika in till men i mellandagarna brukar jag försöka ta en liten bloggrunda till övriga.

Vi har så många hyacinter som blommar nu, de är så fina! Ser i bloggar att många börjar bli trötta på julen, det är inte jag! Jag njuter och skulle absolut inte vilja städa bort julen redan nu, innan jul är det så hektiskt med alla avslutningar mm det är nu jag har tid att njuta.

*peppar peppar* nu har det gått 1½ dygn sedan senaste kräkning så nu hoppas hoppas hoppas jag att alla är friska och att vi kan träffa släkten snart och fira en sen jul. Bättre sent än aldrig.