Fotot är något år gammalt men visar vyn från soffan där jag sitter och bloggar just nu, i år ser man knappt granen över stolsryggarna..;)

Jag känner alltid vemod när Annandagen närmar sig sitt slut, julen som jag har längtat efter så länge är då över och det är ett helt år till nästa gång. Jag är glad över att nyår kommer så tätt inpå, då får man gå in i myspysstämningen igen, litegrand iallafall. I år känns det ännu mer vemodigt. Vi har trots vinterkräksjuka i en vecka haft en fin jul, jag har kunnat ägna mig åt barnen och vi har tagit dagen som den kommer vi har verkligen haft julefrid förutom då kräkningarna har kommit som mest intensivt. Men ändå, det känns faktiskt lite vemodigt i hjärtat att vi inte kunnat träffa någon av släkten under julen, man vill ju få träffa sina nära och kära någon gång under juldagarna. Nu har vi å andra sidan en del av det roliga framför oss för vi får ju träffa dem när alla är friska, men blir det samma sak? Går det att skapa julstämning och få fram julkänslan när julen är över?

För att ingen ska ta illa vid sig, det är ju trots allt bara vinterkräksjukan så vill jag säga att jag tänker på alla som går igenom svåra sjukdomar med oviss utgång och då är en isolerad jul faktiskt inte så farligt i sammanhanget.

Ha det en riktigt god fortsättning, imorgon är det vardag igen. Själv är jag kompledig (lite sura komptimmar då jag har sjuka barn och vab hade varit befogat men vi drar inte iväg för läkarintyg) dock är jag så tacksam över att jag är ledig några dagar till, det ska säkert bli möjlighet att träffa släkten även om jag måste sätta igång med att förbereda min redovisning och opponering på högskolan, bara alla får vara friska nu!