Foto på mer av mitt utepynt från 2009.

Idag är det Annandag Jul, man får inte glömma bort att julen är mer än själva julafton!

Här fortsätter vi tyvärr som innan… vi skulle åkt till skåne idag men inatt startade en ny omgång med vinterkräksjukan, yngsta kräktes igen, sonen åkte på sin första omgång men har å andra sidan kräkt 11 gånger inatt/idag och har 39graders feber, även mannen börjar känns sig sjuk igen. Det blir ytterligare en dag hemma istället för julfirande med släkten. Barnen har sina julklappar att roa sig med och själv får jag tvätta och serva de sjuka, ska försöka se lite julfilmer mellan varven. Vilken jul, men vilken tur att här var kräkfritt julafton och juldagen åtminstone även om de drabbade var trötta och inte kunde äta. Själv har jag feber och huvudvärk och tonårsdottern är genomförkyld, det är vi två som klarat oss från vinterkräksjukan. Självklart finns det värre problem än vinterkräksjuka och feber så ta inte mitt inlägg för gnäll! Hoppas att ni andra inte mår som hemma hos oss!