Vilken härlig dag vi har haft! Julmusik hela dagen och sedan lite blandade förberedelser. Eller vad sägs om:

Jag har monterat pepparkakshuset, jag brukar använda choklad istället för smält socker så bränner man inte sig. I år fick jag snilleblixten att använda vit choklad, jag öste på ganska rejält. Upptäckte att ättiksspriten var slut så kristyren får jag ta en annan dag. Sedan har jag börjat med en liten jullåda, jag älskar att göra små arrangemang, lådan är inte klar ännu, jag behöver köpa fler nötter men där ligger äpplen, apelsin, pepparkakor mm. Julköttbullarna har jag gjort idag, de ligger i frysen nu. Slutligen har vi klätt båda granarna de glömde jag fotografera innan jag tömde kameran så det få ni se en annan dag. Kan avslöja att det blev en ny färg på kulorna, vi köpte dem på förra årets rea och fick börja med att sätta i hängen. På bottenvåningen har vi en stilren gran med bara två färger i och på ovanvåningen har vi en gran med alla färger och allt möjligt pynt i. Två kontraster.

Idag har varit en dag att njuta av, leva i nuet och ta in julens förberedelser med alla sinnen, det är denna tiden jag älskar. Jag väntar på handledning på min rapport till högskolan så jag har inte kunnat skriva något på min rapport i helgen, ganska skönt…

Förresten vad tyckte ni om dagens avsnitt av Greveholm? 🙂