Det här inlägget hade kanske passat bättre till Tjogondedag Knut men då är det troligen inte så många som läser bloggen så jag skriver det därför nu, ett litet packtips till jullådorna. Ifall du är som jag/vi och har X antal jullådor. Packa sakerna i kategorier, alla adventssaker i egen/egna lådor, där lägger vi även luciakrona, lucialjus mm så de hinner gås igenom i god tid innan lucia. En låda med sakerna till julgranen, en låda med ditten eller datten eller tom vilket rum pyntet ska vara i. Ni förstår vart jag vill komma, dela upp julsakerna i olika kategorier, märk upp lådorna och det blir enkelt att hitta det man ska ta in så slipper man rota igenom alla julgranskulorna och prydnadstomtarna för att hitta adventsljusstaken. Även våra barn har sina egna uppmärkta jullådor, enkelt att ta in till dem när de ska pynta sina rum.