För mig känns det fortfarande overkligt att det snart är advent, hösten har både varit otroligt stressig och intensiv, samtidigt har den gått så otroligt fort. Snart är det advent på riktigt och den mysiga tiden som alla vi julbloggare ser fram emot så mycket börjar på riktigt. Adventsljusstakar, pepparkaksbak, alla dofter, underbara juletid!

Här har vi fuktigt väder med dimma och några plusgrader de flesta dagarna. Många pratar om att de längtar till solen och värmen men visst längtar vi väl till vintern och snön nu!?

Här kommer lite foton från en lunchpromenad för två år sedan, en promenad på gnistrande nysnö då jag tom fick se två domherrar. Ett härligt vinterminne i vardagslunken. Domherrarna fick jag dock inte med på foto.

Snart snart lyser det stämningsfullt från adventsljusstakar i alla hus, jag älskar att gå kvällspromenader i december!