Informationen om julkortsswappen hamnade långt ner efter flytten av länksidan.

Nu är snart sista anmälan till julkortsswappen så jag lägger ut informationen igen. Vi är 10 anmälda nu, (det var någon i början som skulle avvakta och se hur många vi blev innan hon bestämde sig) Ni måste alltså anmäla er via epost, anmälningar i kommentarsfältet utan epost eller blog adress kan jag inte spåra… hör av er igen om ni är osäkra på om er anmälan kommit fram, jag har svarat alla efter hand så har du inte fått något svar är du inte anmäld. Min adress mm kommer alltså i ett nytt email om en vecka.

För att anmäla sig skickar man ett email till mig: listan@gladers.net

När anmälan gått ut skickar jag ett mail med min adress och antalet anmälda. Man postar sedan ett kuvert med julkort till alla deltagare till mig, inuti lägger man ett frankerat kuvert till sig själv så delar jag upp julkorten så att alla får från alla och postar tillbaka.

Man skriver förstås på sina julkort vem de är ifrån, glöm inte blognamnet. Skicka julkort som du själv skulle bli glad över att få: köpta, hemmagjorda eller varför inte ett juligt foto? Helt ok med likadana till alla.

Anmälan senast 25/11 så har jag den helgen på mig att sammanställa och maila tillbaka. Julkorten postas till mig under v 48 så jag hinner sortera och posta tillbaka dem i god tid före jul.

Tycker du att detta låter kul? Isåfall hoppas jag att du anmäler dig! Man får förstås gärna lämna kommmentarer till inlägget men anmälan vill jag ha på emailen, inget krav på att länka hit men vill man så får man förstås berätta i sin blogg att man anmält sig så kan fler hitta hit. Du måste inte vara just julbloggare, det räcker att du älskar julen.

Välkommen med din anmälan, min epostadress står även ute i högerkanten, direktlänken till detta inlägget står underst med liten text.