Här är årets gottebord. Jag tycker det är så mysigt att duka fram ett dignande gottebord, det är inte på det man äter mellan jul och nyår man går upp i vikt utan på det man äter mellan nyår och jul 😉

Om jag börjar längst upp i vänstra hörnet och går runt så är det framdukat: ostbricka, kex, mjuk pepparkaka med vinbär och citronmellis på, lussekatter, syltkakor med hemmagjord hallonsylt, klenäter, pepparkakor, kokoskakor, marknadsnougat, 3 sorters köpt godis (after eight, praliner med 72% choklad och polkagrisar), korlakakor, 2 olika sorters tryfflar, brända mandlar, saftsås, ris a`la malta, mozartkulor med 3 olika sorters choklad (vit, mjölk och mörk), choklad och strösseldoppade marshmallows, knäck, mandelkakor, struvor, dadlar och 2 fruktfat.

Närbild på godiset som barnen har gjort, choklad och strösseldoppade marshmallows, mozartkulor och nere i hörnet mandelkakorna. Struvorna längst upp har min man gjort med hjälp av äldsta dottern.

Gottebordet står framdukat i köket, man får hämta där och sätta sig var man vill. Godiset står framdukat hela kvällen.