Här kommer en liten tjuvkik på julgranen i vardagsrummet (vi har en i TV rummet också).

Först en liten kvällsbild, vi har två ljusslingor i granen en med smålampor och en med vanliga julgransljus. I år har vi kulor i rött och guld, pärlgirlanger i guld, röda rosetter och polkagrisstänger. Vi brukar ha lite olika färgteman, fast som jag skrev innan så är julen trots allt röd för mig.

En bild i dagsljus innan julklapparna kom på plats.

Här är lite av julklapparna, kommer fler foton på granen med julklapparna. Den stora tomten som ska stå vid granen har inte kommit in ännu.

Idag skulle jag jobbat sista dagen för i år men istället fick jag stanna hemma med en febrig och hostig dotter. Känns lite snopet, skulle ju önskat alla god jul osv. Men det är många som är sjuka nu.

Det går inget vidare med mina julbesök i år, förra fredagen blev det ju tyvärr en massa förhinder för mina kollegor. På söndag skulle jag fått hit en journalist och fotograf på besök men nu är fotografen sjuk har jag fått reda på. Jag blev tillfrågad redan i början av november ifall de fick komma hit och göra ett julreportage. Först blev jag nervös men nu såg jag fram mot det så det känns lite tråkigt att det inte blir av. Jag får försöka se det positiva istället, att vi får ytterligare en dag till familjemys innan jul. Om alla är friska kanske vi trots allt kan åka till Ikea och prova deras julbord. Sedan har vi ju en massa besök att se fram mot i den kommande veckan 🙂