I helgen var vi på höstmarknaden i Astrid Lindgrens värld (läs mer här) vi tog husvagnen med oss och kom fram till en mörk camping på lördagkvällen. Där hade vi lite familjekväll med pepparkakor, glögg och vit choklad samt en film. Det var verkligen mysigt och annorlunda att dricka glögg och äta pepparkakor i husvagnen. Vi har bara sommarcampat förut.

Igår var vi inne i parken, vi tittade på glasblåsning, keramiktillverkning och på marknaden fanns lite smått och gott som hör julen till tex korvar och julgodis, kransar mm. Det fanns många besökare utan barn, både ungdomar och äldre. Vi är ju en barnfamilj så vi tillbringade förstås en del tid hos Pippi och Emil, de yngsta barnen fick även rida ponnyridning.
Här är det uppträde på lilla scenen.

Parken var mysigt höstdekorerad med halmbalar, pumpor, eldkorgar, marschaller och lampor.

Vi hade en trevlig helg i Vimmerby!

Ps men ojoj, nu har jag nästan 300 olästa julbloggsinlägg i min bloglovinlista!